Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 327 37 14

Graag informeren wij u over onze aanpak omtrent het Coronavirus. Meer informatie

Gastenboek

Onze gasten hebben een bericht achtergelaten na een bezoek aan de boerderij. Ook u kunt uw waardering laten blijken door onderstaande velden in te vullen en op “Plaats je bericht” te drukken!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht en je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
107 berichten.
Familie Tefij heeft geschreven op 23 maart 2019 om 15:14:
Op 9 maart ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd. Mooie sfeervolle ambiance. ook onze gasten waren erg te spreken over het heerlijke eten en de vriendelijke bediening. De muzikale omlijsting werd verzorgd door het duo "Inspired" (Bianca en Ronald) en is een aanrader voor gelegenheden als deze. Al met al een zeer geslaagd feest. Complimenten Martin en Peter !!. Als we wat te vieren hebben weten we jullie te vinden.
van Breukelen heeft geschreven op 22 februari 2019 om 15:14:
Wij vieren al jaaaaaaren het verjaardagsfeest van onze Tante Rietje bij Partyboerderij Hijdra. En wat zijn we tevreden! Van te voren geen enkele stress of alles wel in orde is. We genieten van de gastvrijheid, de service en de heerlijke hapjes. Alles loopt op rolletjes en wat van te voren wordt afgesproken wordt keurig na gekomen. Dankjewel! Jullie verdienen een dikke 10. Tot de volgende keer, groetjes mede namens tante Rietje, Marijke
Semra Yeniay heeft geschreven op 29 november 2018 om 20:16:
Geweldig bedrijfsuitje gehad wat goed georganiseerd was door Partyboerderij Hijdra! Mooi interieur, heerlijk eten en het allerbelangrijkste ; vriendelijk personeel!! Al met al zeker de moeite waard om het zelf te beleven! Nogmaals bedankt !
Fam. vd Berg heeft geschreven op 16 oktober 2018 om 19:25:
Het was een grandioos festijn, waar we met veel genoegen aan terug zullen denken. Iedereen was razend enthousiast over de prachtige gerechten en de gezellige sfeer. Nogmaals hartstikke bedankt en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten namens de bruidsparen, Tonnie van den Berg.
Chris en Lindsey de Keijzer heeft geschreven op 11 oktober 2018 om 19:26:
Bedankt Peter en team, wij hebben een fantastische bruiloft gehad en wij raden het iedereen aan. De bediening, service en hartelijkheid was helemaal top. Wij komen zeker nog een keer een feestje bij jullie vieren!
Karin en Theo Haksteen heeft geschreven op 1 oktober 2018 om 19:26:
Hi Peter, Wat was zaterdag weer supergoed georganiseerd! Wat een goede keuze om bij jullie terug te komen voor ons 25 jarig huwelijksfeest. Jouw timing over de gehele avond was perfect. Met het eten hebben jullie jezelf overtroffen, dat was echt geweldig! De dames waren fantastisch! We hebben alleen maar goede feedback gekregen! Superbedankt voor een zeer geslaagd feest! We hebben ook Martin nog gesproken, direct na afloop en dit ook met hem gedeeld! Jullie zijn top!
Greet heeft geschreven op 21 september 2018 om 19:27:
Op 19 Augustus 2018. Had ik (Slechthorend/Doof) een feestje gegeven voor mijn 50ste verjaardag. Peter had mooi geregeld voor mijn verjaardag en ook lekker taart met mijn baby 1 jaar en ik zelf 50 jaar foto's erop taart dat was super verrassing. Mijn Familie en Klasgenoten uit Limburg zijn gekomen en doven vrienden uit regio ook. Vooral uit Limburg waren verrassend dat erg lekker eten en goed verzorgt. Ik en doven vrienden zijn al paar keer geweest. Weten al dat partyboerderij Hijdra goed is en gezellig en eten prima smaken. Bedankt voor alles Peter. Vriendelijke Groetjes van Greet.
Rob Boeree heeft geschreven op 13 september 2018 om 19:27:
Zaterdag een spetterend feest bij Hijdra gehad met The Clarks, de sfeer,bediening en het eten waren weer super. Alle gasten waren positief verrast over deze lokatie. Iedereen hartelijk bedankt voor deze geweldige avond.
Niek en Nel Kester heeft geschreven op 4 september 2018 om 19:27:
Wij hebben op 17 augustus 2018 een geweldig feest gehad en vele complimenten gekregen over de goede verzorging en het geweldige buffet. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor.
Sasja en Vincent de Koning heeft geschreven op 29 juli 2018 om 19:29:
Op zaterdag 14 juli 2018 vierden wij een deel van onze trouwdag bij Partyboerderij Hijdra. Eerst met een borrel met onze daggasten, daarna een uitstekend diner, gevolgd door een feest met alle overige gasten. De hele dag was tot in de puntjes verzorgd. Het eten en de hapjes waren van hele goede kwaliteit en de drank werd in rap tempo aangevoerd. De bediening was zeer vriendelijk en kundig. Wij kunnen Hijdra ten zeerste aanraden. We hebben er een fantastische dag gehad!
van Breukelen heeft geschreven op 17 mei 2018 om 19:29:
Op deze wijze willen wij jullie harstikke bedanken voor hetgeen ons in jullie party boerderij geboden is en zeker op de manier waarop. De kwaliteit van het buffet was geweldig en overvloedig . Niet in de laatste plaats willen we de dames van de bediening, de keuken brigade en Peter bedanken voor het verzorgen van het geheel. Door bovenstaand is ons feest geweldig geweest! M.vr.gr Harry van Breukelen
de Pree heeft geschreven op 1 mei 2018 om 19:30:
Beste Peter, We wilden graag nog even laten weten dat we erg genoten hebben van het feestje voor Mandy vorige week. Het was erg fijn dat we met het mooie weer buiten konden zitten, het is een prachtige locatie, het was erg gezellig en het eten was bijzonder goed. Ook van de gasten hebben we veel positieve reacties gehad over de locatie, de goede sfeer en het heerlijke eten. Het was allemaal bijzonder goed verzorgd! Met vriendelijke groet, Reinier en Mandy de Pree.
Waalewijn heeft geschreven op 13 april 2018 om 19:30:
Met onze hele familie de 90e verjaardag van moeder gevierd. Super vriendelijk ontvangen en prettige bediening. Alles conform de gemaakte afspraken uitgevoerd en suggesties door Peter Hijdra aangereikt. Fijn meegedacht. De sfeer was heel ontspannen, de brunch prima verzorgd en bijzonder lekker. Goed ambiance. Wij komen zeker terug!
Fam. tante Riet heeft geschreven op 30 maart 2018 om 19:30:
Hallo Peter, Het vieren van de verjaardag van Tante Rietje is al bijna een begrip bij jullie. Dit jaar vierde ze haar 87-ste verjaardag en het is weer een groot succes geworden. Alleen maar lovende reacties voor de vriendelijke bediening, de gezelligheid en de relaxte sfeer. Ook de lekkere vlaaien bij de koffie, de hapjes die werden rondgedeeld, het broodje kroket, en vooral het heerlijke toetje en onverwachte ijsje voor de kids is zeer gewaardeerd. Bij leven en welzijn hopen we volgend jaar weer bij jullie haar verjaardag te vieren. Hartelijke groet, mede namens Tante Riet, Marijke
Fam. Vrolijk heeft geschreven op 12 maart 2018 om 20:16:
Wij hebben een geweldig bruiloft feest gehad. Om 20.30 was het afgelopen. Maar om die tijd kwamen er nog 2 gasten binnen,die 2uur in de file hadden gestaan En nog niets gegeten hadden. Geen probleem,Peter verzorgde ook voor deze gasten als nog een voorgerecht+hoofdgerecht. SUPER,wat een gastvrijheid. Fam Vrolijk 3-12-2018
Jan van Vliet heeft geschreven op 11 februari 2018 om 20:31:
Op 21 januari 2018 heeft de familie Van Bohemen in de Partyboerderij een bijzonder gezellige reunie gehad. Vele neven en nichten en de overgebleven ooms en tantes vonden elkaar in een stimulerende ambiance. Alles was mogelijk: met een microfoon een pubquiz leiden, met beamer en scherm een familiefilm afspelen en met versterkers en instrumenten een muzikale show opvoeren. De gebroeders Hijdra zullen ongetwijfeld hebben meegenoten. Op iets ruimere afstand zijn zij verwant aan deze familie. De dames die de drankjes en hapjes verzorgden, verdienen een geweldige pluim voor hun nimmer aflatende zorgzaamheid. Wij kijken met z'n allen terug op een zeer geslaagd feest.
Toos en Mart Verhage heeft geschreven op 26 september 2014 om 07:19:
Zelf wisten we het al, maar ook onze gasten waren lovend over de goede verzorging en de kwaliteit van de hapjes! Ook de kleintjes kwamen niets tekort! Het was voor het eerst dat we een High Tea arrangement hadden en dat bleek een goede keus! Tot een volgende keer! groetjes Mart en Toos
Baak heeft geschreven op 9 april 2014 om 07:56:
Op 29-03-2014 hebben wij ons 40 jarig huwelijksjubileum hier gevierd. De ontvangst en bediening waren in een woord fantastisch. Ook het warm en koud buffet waren zeer goed verzorgd. Veel complimenten gehad dat alles netjes verzorgd was. Hier wordt gedaan waar je om vraagt. Een dag die we niet snel zullen vergeten. Nogmaals onze dank.
Wil en Theo Raaphorst heeft geschreven op 8 december 2013 om 08:55:
Voor de derde keer op rij waren wij te gast bij Partyboerderij Hijdra, deze keer voor ons 50 jarig huwelijksfeest. Ook nu was alles weer dik voor elkaar: de bediening maar ook de sfeervolle locatie en het heerlijke koude en warme buffet. Onze gasten en ook wij hebben er van genoten. Peter, Martin en medewerkers, hartelijk dank. Wij hopen graag nog eens bij jullie terug te komen.
Familie van Heijningen heeft geschreven op 25 september 2013 om 07:50:
Wij vierden op 22 september de verjaardag van onze ome Wim hij werd 80 jaar dit was uitstekend verzorgt door de mensen van hydra . We werden verwelkomt met een warm hapje en een lekker drankje ook het buffet was prima met een zeer lekker stoofpotje was een geslaagde avond en dat kwam ook door het aangeboden buffet en bediening.de Familie van Heiningen.