Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 327 37 14

Koud- en Warm Buffet

Wij zorgen voor een culinair hoogstandje op het gebied van koude en warme buffetten, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Een voorbeeld hebben wij hieronder voor u weergegeven.

17:00 uur:

Ontvangst van de gasten met een feestelijk glas prosecco, hierna worden er drankjes naar keuze geserveerd vergezeld van een warm bittergarnituur. 

18:30 uur:

Vervolgens wordt er een koud/warm buffet geserveerd, voor inhoud zie onderaan de pagina.

20:30 uur:

Als afsluiting van het buffet serveren wij een heerlijk Italiaans ijsje uit onze antieke ijscokar maar natuurlijk kunt u ook een dessert van de kaart kiezen. Voor het naar huis gaan wordt er voor iedereen nog een kopje koffie/thee vergezeld van een “zoetje” geserveerd.

Prijs van bovenstaand programma € 67,50 euro per persoon inclusief dranken, binnenlands gedistilleerd en uitgaande van een tijdsduur van ca. 4,5 uur.
(Uitgaande van minimaal 35 personen.)

Voorbeeld koud/warm buffet:

Koude gerechten:

Italiaanse aardappelsalade

Frisse salade met o.a. aardappel, appel en walnoten

Caesar Salad

Salade met ei, parmezaanse kaas, croutons en ansjovis, rijk gegarneerd

Salade Caprese

Groene salade met pomodori tomaat, komkommer, rode ui en mozzarella, gegarneerd met verse olijven en grove parmezaan.

Spaanse serranoham met meloen

Zacht gerookte ham met verse stukken meloen en fruit

Carpaccio “Toscane”

Mooi dun gesneden, met kappertjes en grove Parmezaan

Vitello Tonato

Plakjes kalfslende met een romige tonijn mayonaise

Gerookte en/of gemarineerde zalmfilet met cocktailsaus

Verse zalm, mooi opgemaakt met garnituur

Vers fruitsalade

Heerlijk vers fruit aangepast aan het jaargetijden

Dit buffet wordt geserveerd met baguettes, notenbrood, gezoute boter en tapenade

Uit te breiden met 3 warme gerechten:

Zachtgegaard rundvlees in tomatencoulis

Gebraiseerde kipfilet met kastanjechampignons

Warme beenham met honingmosterdsaus

Gegrilde livarlende met jus van rode wijn

Gegrilde zalmfilet met béarnaise saus

Gewokte gamba’s in knoflook met lente-uitjes en haricots vert

Ravioli met Parmezaan in truffelsaus

Gevulde tortellini met gewokte groentes in olijfolie met vleugje knoflook

Bij bovenstaand buffet wordt altijd frites geserveerd

En als afsluiting van het buffet onze:

Italiaanse ijscokar met 4 soorten heerlijk Italiaans ijs.