Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 327 37 14

Gastenboek

Onze gasten hebben een bericht achtergelaten na een bezoek aan de boerderij. Ook u kunt uw waardering laten blijken door onderstaande velden in te vullen en op “Plaats je bericht” te drukken!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht en je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
113 berichten.
M Jansen schreef op 8 december 2023 om 12:20
Gisteravond een feest met buffet gehad bij jullie. Het eten was voortreffelijk en het personeel was erg vriendelijk en gastvrij. Complimenten voor jullie hele team. !
marije v schie schreef op 24 september 2023 om 08:44
gisteren bij 60 jarig huwelijk van ton en dory geweest zo fijne ontvangst en heerlijke bediening en een heerlijk buffet nou ik weet wel waar ik een feestje kan geven
Dennis en Yvonne schreef op 11 juli 2022 om 10:51
Op 1 juli 2022 hebben we een fantastisch feest gehad bij Heijdra. Op het feest waren de borrel, het diner en het feest goed verzorgd. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was heel goed. Peter heeft goed met ons meegedacht om het feest te organiseren. Zo heeft hij een goede DJ aangeraden. Na afloop hebben wij veel leuke reacties van onze gasten gehad over de leuke locatie en het aardige en goede personeel. Voor ons volgende feest komen wij hier zeker terug!
Familie Korving schreef op 28 september 2021 om 13:41
Wij hebben afgelopen weekend ons 50 jarig huwelijk gevierd. Een fantastische dag, wat een gastvrijheid. Borrelhapjes, diner echt alles was super in orde. Wij hebben heel wat feestjes gehad waar je wel eens op een drankje moest wachten maar hier zat je glas al vol voordat je het doorhad. Prachtige locatie, goede parkeermogelijkheden, mooie zaal inclusief terras (heerlijk in de zon) heerlijk eten en het personeel in een woord uitmuntend. Een dag om niet te vergeten. Bedankt voor de mooie herinnering. Met een vriendelijke groet, Ria en Pieter Korving
Jaap en Evelien schreef op 28 juni 2021 om 14:46
Wij zijn 18-6-2021 getrouwd bij Hijdra. Eerst de ceremonie in de grote zaal. Wat was dat mooi en daarna taart en toast buiten op het terras. Toen we uit de kerk kwamen hebben we eerst geborreld en daarna stond er een overheerlijk warm en koud buffet voor ons en de daggasten klaar. Wat is het contact fijn verlopen met Peter Hijdra en zijn dochters tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf. Ze denken creatief mee en niets is hun te veel. Dankzij jullie service, vriendelijkheid en humor hebben wij echt een fantastische trouwdag gehad. Kortom zoek niet verder naar een geschikte locatie maar ga naar Hijdra. Daar moet je zijn voor een feest en een heerlijk glas wijn!!
Bruidspaar Brouwer schreef op 1 november 2020 om 12:23
Onlangs zijn wij getrouwd bij Hijdra. Een stressvolle periode in tijd van Corona. Heel wat aanpassingen moeten maken. De eigenaar, Peter, dacht ontzettend met ons mee wat betreft de aanpassingen en mogelijkheden. Wij hebben een fantastische dag gehad. Kortom een fantastische en mooie locatie met ontzettend goede kwaliteit en uitmuntende service! Peter en je dochters, ontzettend bedankt! Als er wat te vieren is, komen wij zeker terug!
Mevrouw Carree - Willems schreef op 25 augustus 2020 om 10:13
Vanwege de maatregelen rondom corona hebben wij de uitvaart van mijn man op een andere manier moeten invullen. Geheel onverwachts konden wij toch nog bij Hijdra terecht voor een borrel na het afscheid van mijn man. Super fijn hoe betrokken Peter is en wat een mooie afsluiting hebben wij gehad na een moeilijke dag. Duizendmaal dank hiervoor!
Sandra en Edwin schreef op 18 augustus 2020 om 21:25
Hallo Peter, We willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige middag en avond, de 19e. Het was als vanouds: fijne bediening, heerlijk eten en dat alles in een geweldige en ontspannen sfeer. Wat wil een mens nog meer. Ook de gasten waren onder de indruk van de mooie ruimte en het prettige en vriendelijke personeel. Kortom, we willen jullie bedanken voor een onvergetelijk huwelijksfeest! Groeten Edwin en Sandra
James Chabot schreef op 28 juli 2020 om 20:07
Wij willen jullie "team" nog even bedanken, het was een zeer geslaagd feest!! We hebben heel veel leuke reacties gekregen met name over de bediening en de heerlijke gerechtjes tijdens het walking diner. Fijn dat we ook het terras konden gebruiken, nogmaals dank!! Tess&James
Johan en Bernadette de Groot schreef op 25 maart 2020 om 15:09
Beste Peter en Martin Wij komen al jaren bij jullie en het is altijd heel erg goed en in de puntjes verzorgd. Als we er een cijfer of moeten geven dan komen wij over de100% . Dank jullie wel en jullie zien ons vast en zeker nog meerdere malen terug. Johan en Bernadette de Groot
Klaas Tjoelker schreef op 7 november 2019 om 15:13
We hebben een super goed feestje gehad in de Partyboerderij (80 mensen). De zaal was gezellig en goed ingericht, met een dansvloer!, en prima voorzieningen. De bediening was attent en de drankjes en hapjes waren goed. Heel belangrijk hierbij: het was prettig en gemakkelijk om afspraken te maken met Peter Hijdra.
Rijswijkse Video Computer Vereniging schreef op 30 oktober 2019 om 15:09
Op 29 oktober 2019 hebben wij ons 40 jarig jubileum gevierd. Wat een fantastisch goed verzorgd feest. Verrukkelijke zeer gevarieerde gebakjes, hapjes, heerlijke sate. Alles was perfect. Op de wensen en het programma van die avond werd door de vakmensen van de Partyboerderij goed ingespeeld. Het was een zeer geslaagde avond die we niet gauw zullen vergeten. Namens het bestuur en leden van de Rijswijkse Video Computer Vereniging uit Rijswijk, bedankt voor jullie goede zorgen en tot ziens.
Leendertse schreef op 22 oktober 2019 om 14:10
Mede door de gezellige locatie en heerlijk buffet, is ons feest een onvergetelijke gebeurtenis geworden. Heel hartelijk bedankt hiervoor.
D.E. Ahn schreef op 2 oktober 2019 om 14:10
Op 28 september vierden wij ons 50-jarig huwelijksfeest. Wij kijken terug op een mooi feest. De locatie is heel sfeervol en het buffet is goed verzorgd. Ook onze gasten waren vol lof. Kortom iedereen heeft genoten. Bedankt!
Seppe en Natas schreef op 27 september 2019 om 14:10
Alweer 2 weken geleden...... Wij kijken terug op een hele mooie huwelijksdag. De ceremonie, het diner en het feest. Het was top, geweldig, super, perfect! Het eten was heerlijk, de bediening was echt heel goed. Je glas was nog niet leeg of je kreeg een nieuw drankje. Ook namens onze familie, vrienden en collega's, bedankt! Ook zij waren erg te spreken over jullie! Lieve mensen van de Hijdra, bedankt! Jullie hebben ervoor gezorgd dat alles geweldig en gezellig verliep. Tot ziens! Groeten van, Seppe en Natascha
fam. van der Meer schreef op 21 september 2019 om 14:10
Familie Hijdra, Bij deze willen wij jullie nog heel hartelijk danken voor de goede verzorging van ons 50-jarig huwelijksfeest, Alles was prima, de bediening, het mooie buffet. Ook onze gasten waren zeer tevreden en hebben het erg naar hun zin gehad. Met vriendelijke groet, Piet en Marijke van de Meer
Fam. Speel schreef op 27 augustus 2019 om 14:11
Op 24 augustus 2019 hebben wij bij Hijdra ons 40 jarig jubileum gevierd. We zijn gastvrij ontvangen door Martin en Peter en het overige personeel. Alles was heel goed verzorgd de bediening het buffet en niet te vergeten de heerlijke ijsjes! Onze gasten waren zeer tevreden over het heerlijke eten en de kinderen hebben gesmuld van de ijsjes. We kijken terug op een zeer geslaagde avond die wij zeker niet meer vergeten. Hiervoor bedankt!! Met vriendelijke groet, Bram en Hanny Speel
E.J.Jonkman schreef op 22 augustus 2019 om 14:12
Gerda en Joost Jonkman Wij vierden onze zestigjarige bruiloft bij Hijdra. Geweldige bediening en zeer goed buffet. Ook een voortreffelijke samenwerking tussen Hijdra en onze jongens die muziek en korte intermezzi verzorgden. Allemaal heel stijlvol, precies wat wij wilden. Als we de zeventigjarige bruiloft mochten halen komen we zeker terug!
Wil Verbaan schreef op 1 augustus 2019 om 14:15
Wat heb ik genoten van het feestje voor mijn 65e verjaardag op 29 december. Ik had gekozen voor een borrel aangevuld met Toko Tante Lien. Alles was tot in de puntjes verzorgd en overheerlijk! Alle gasten variërend in leeftijd van 2 t/m 89 jaar hebben het prima naar hun zin gehad! Petje af ook voor de attente bediening. Echt een aanrader!
familie Roling schreef op 18 juli 2019 om 14:12
tgv ons 60-jarig huwelijk hadden we een fantastische dag bij Hijdra. Met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkindereen hebben we genoten van de entourage, het lopend buffet en de geweldige verzorging.