Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 327 37 14

Over ons

Partyboerderij Hijdra, de naam zegt het eigenlijk al, begon in 1911 als boerderij aan de Broekweg. Aad Hijdra was de enige zoon, logischerwijs zette hij de boerderij dus voort. Echter was dit niet van lange duur. Aad was innovatief en op zoek naar iets nieuws. De dieren en akker maakte plaats voor skibaan en later voor een heuse kartbaan, waar niet alleen recreatief gereden werd, in 1964 vond hier het Europees kampioenschap karten plaats. Om het plaatje compleet te maken volgde er later ook de aanleg van een camping en een daarbij behorende kantine.

Het ondernemen stopte hier niet voor Aad, zijn vrouw en hun vijf kinderen. De voormalige stal had inmiddels de functie van kantine gekregen, maar hier was uiteraard nog veel meer mogelijk. Er kwamen verschillende kamers voor kostgangers, welke van maandag tot en met donderdag overnachten op de boerderij, hier aten en hun vrije avond doorbrachten. Zo kwam het dat de vrouw van Aad inmiddels uitgegroeid was tot moeder, campingbazin, kok en barvrouw; de familie was overal bij betrokken.

Maar ook hier stopte het ondernemen niet voor de familie Hijdra. De kantine diende ook prima als zaal voor feesten en partijen; Partyboerderij Hijdra was geboren! Wat klein begon, gaf steeds meer mogelijkheden; bruiloften, jubilea, personeelsavonden, feesten en diners, alles was mogelijk.

Inmiddels staan de zoons van Aad; Martin en Peter Hijdra alweer 35 jaar aan het roer. De broers hebben de nodige ervaring en weten van elke gelegenheid iets bijzonders te maken. Er kan nog steeds gesproken worden van een echt en hecht familie bedrijf, waar de lijnen kort zijn en gastvrijheid centraal staat. De hele familie werkt samen om uw feest, bijeenkomst of evenement van a tot z af te stemmen op uw wensen.

Inmiddels is ook de vierde generatie actief in het bedrijf. De hele familie staat klaar om een onvergetelijke dag te verzorgen.