Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 327 37 14

Bruiloft

Ten eerste, hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 

Partyboerderij Hijdra heeft al vele huwelijksfeesten verzorgd en mag zich gerust specialist op dit gebied noemen. Qua catering en bediening nemen wij alles in handen en hoeft u nergens naar om te kijken! Sinds kort kunt u zelfs ook bij ons trouwen, in een persoonlijk gesprek vertellen wij u hier graag meer over. 

Hieronder een voorbeeld van een huwelijks-arrangement. Indien u iets wilt aanpassen, tijden en/of invulling, is dat in overleg altijd mogelijk.

16:00 uur:

Ontvangst van de ‘vaste gasten’ met een kopje koffie en bruidstaart gevolgd door een tweede kopje koffie en hierna een aperitief eventueel vergezeld van een bittergarnituur.

18:00 uur:

Koud/warm buffet of diner, hiervoor kunt u een keuze maken uit de gerechten die in de betreffende programma’s zijn vermeld, tijdens het buffet/diner wordt er rode en witte huiswijn geserveerd, staat er notenbrood, ciabattabrood, tapenade en gezoute boter op tafel, bloemstukjes etc.  (uiteraard zijn wij u behulpzaam bij het samenstellen van een buffet/diner).

20:30 uur:

Aanvang feestavond, ontvangst van de gasten met een sprankelend glaasje “bubbels”. Hierna worden er onbeperkt drankjes geserveerd vergezeld van een warm/koud bittergarnituur.

Volledig verzorgd  (16.00 – 00.30 uur)   ca. €120,- per persoon, afhankelijk van het tijdstip van aankomst, menukeuze etc.

Feestavond € 43,50 per persoon          .

Bruidstaart ca. € 8,50 per persoon