Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 327 37 14

Diner

Voorgerecht

Fruits de mer
Schotse zalm | Hollandse garnalen | zalmforel

Carpaccio
Gemarineerd | ruccola | Grana Padano | pijnboompitjes | truffelolie

Serrano ham
Verse ananas | mangocompote | romasla

Vitello tonato
Dungesneden kalfsmuis | frisse tonijnmayo | ruccola | kappertjes

Caesar klassiek
Kropsla | bacon | croutons | kip | parmazaan

Sashimi zalm&sushi
Wakame | wasabimayo | sojasaus

Salade caprese
Buffelmozzarella | pomodori tomaat | basilicum | olijfolie | ruccola

Gegrilde aubergine/kastagne paddestoelen
Warm | tomatensaus | geschaafde Parmezan

Combinatie van de Chef
Genieten van wat de keuken bied

Hoofdgerecht

Aberdeen black Angus
Grill | USA | graangevoederd | portsaus

Rumpsteak
Grill | gepofte aardappel | beanaisesaus

Kalfslende
Aan één stuk | tranches | calvadossaus

Livar ribeye
Kloostervarken | zachtgegaard | Gulpener mosterdsaus

Varkenshaas
Parmaham | romige tuinkruidensaus | botermals

Boerderij hoender
Kip|paddestoelen | eigen jus

Zeebaars
Op de huid gebakken | maderajus | gegrilde tomaat

Zalm
Gegrild | rivierkreeft | limoensaus

Ravioli
Italiaanse kaas | bospaddestoelen | truffelsaus

Nagerecht

Crème brulee
Vanille | amarettoijs 

Citroentaartje
Vanillesaus | frambozen | bosbes

Chocotrio
Mouse|ijs | warme brownie

Aardbeien Romanoff
Vanilleijs | room | aardbeienbavarois

Pure chocolade ‘delice’
Witte chocolade ijs | macaron | crumble

‘miserable’en mango
Kokosijs | mangochutney | kletskop

Kaasplateau
5 soorten kaas | notenbrood|streepje zoet

Grand Dessert
Diverse bereidingen | wat het seizoen biedt | lekker!