Welkom bij Partyboerderij Hijdra

De locatie in regio Den Haag voor uw feest of bedrijfsevenement

De leukste arrangementen waar alles in zit

De “all-in arrangementen” zijn zo samengesteld dat u nergens meer aan hoeft te denken. Alles is aanwezig, overal is aan gedacht en aan u de taak om te genieten. Een groot deel van uw evenement blijft echter maatwerk en is speciaal en alleen voor u. Geheel afgestemd op uw wensen. U zult dan ook niet alles vinden op onze website. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie.

 

Feesten

Organiseer een feest op onze bijzondere locatie. Wij verzorgen voor u en uw gasten alle mogelijke hapjes en drankjes zodat uw feest gegarandeerd een succes wordt. Maak het feest compleet met een leuke band of DJ, extra verlichting of ballonnen in de zaal.

Wij helpen u graag het programma samen te stellen dat het beste bij u past. Van intiem tot uitbundig, van stijlvol tot ongedwongen. 

 

Trouwen

 U bent van harte welkom om de mooiste dag van uw leven bij ons te komen vieren. Wij hebben namelijk alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Elkaar het ja-woord geven op onze locatie, proosten met champagne, de bruidstaart aansnijden, dineren en uiteraard feesten, alles is mogelijk!

 

Vergaderen

Creatieve ideeën en ontwikkelingen komen beter tot stand in een inspirerende en unieke vergaderomgeving. Onze locatie met verschillende zalen, elk met een eigen sfeer, vormen een inspirerende omgeving voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, (in)formele bijeenkomsten of trainingen.  

In beide zalen kunt u gebruik maken van gratis WiFi en zijn andere audiovisuele middelen aanwezig. Tussendoor of na een meeting kunt u genieten van alle mogelijkheden die onze partyboerderij biedt, van een lichte lunch, tot een mooi diner/ buffet na afloop.

Uw verblijf staat in het teken van gastvrijheid en gemoedelijkheid.

 

Neem alvast een kijkje op onze locatie


View Larger Map


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze arrangementen en mogelijkheden?

Bel (070)3273714 voor een vrijblijvende afspraak of 
mail naar: info@partyboerderijhijdra.nl