Koud Warm Buffet

Wij zorgen voor een culinair hoogstandje op het gebied van koude en warme buffetten, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Een voorbeeld hebben wij hieronder voor u weergegeven.

Ontvangst van de gasten met koffie en gebak óf een sprankelende Kir Royale, hierna worden er drankjes naar keuze geserveerd vergezeld van een warm bittergarnituur. Vervolgens wordt er een koud/warm buffet geserveerd zoals vermeld in het onderstaande programma.

Als afsluiting van het buffet serveren wij een heerlijk Italiaans ijsje uit onze antieke ijscokar maar natuurlijk kunt u ook een dessert van de kaart kiezen.

Voor het naar huis gaan wordt er voor iedereen nog een kopje koffie/thee vergezeld van een “zoetje” geserveerd.

Prijs van bovenstaand programma € 52,50 per persoon inclusief dranken, binnenlands gedistilleerd en uitgaande van een tijdsduur van ca. 5 uur.
(Uitgaande van minimaal 30 personen.)

Interesse?

In een gesprek met u kunnen wij nog een aantal leuke, speelse, lekkere alternatieven voorleggen zoals: 

  • Anti-pasti misto, diverse kleine Italiaanse gerechtjes op één bord uitgeserveerd óf
  • 5 verschillende voorgerechtjes, in buffetvorm gepresenteerd, alle gasten  kunnen er twee uitkiezen. Hierna wordt er een klein kopje soep geserveerd.

 

Voorbeeld koud/warm buffet:

Italiaanse aardappelsalade

Frisse salade met o.a. aardappel, appel en walnoten

Luchtige tonijnsalade

Tonijnsalade met gerookte zalmsnippers, appel, augurk en romasla, rijk gegarneerd

Salade Caprese

Groene salade met pomodori tomaat, komkommer, rode ui en mozzarella, gegarneerd met verse olijven en grove parmezaan.

Spaanse serranoham met meloen

Zacht gerookte ham met verse stukken meloen en fruit

Carpaccio “Toscane”

Mooi dun gesneden, met kappertjes en grove Parmezaan

Gerookte zalm en forelfilet

Vers gerookte zalm en forelfilet mooi opgemaakt met garnituur

Vers fruitsalade

Heerlijk vers fruit aangepast aan het jaargetijden

Dit buffet wordt geserveerd met baguettes, notenbrood, gezoute boter en tapenade

 

Uit te breiden met 3 warme gerechten:

Zachtgegaard rundvlees in tomatencoulis

Gebraiseerde kipfilet met kastanjechampignons

Warme beenham met honingmosterdsaus

Gegrilde livarlende met jus van rode wijn

Gebraden rumpsteak met saus van gekonfijte pomodori tomaat

Gegrilde zalmfilet met béarnaise saus

Gewokte gamba’s in knoflook met lente-uitjes en haricots vert

Ravioli met Parmezaan in truffelsaus

Gevulde tortellini met gewokte groentes in olijfolie met vleugje knoflook

Bij bovenstaand buffet wordt altijd een aardappel- en groentegarnituur geserveerd


En als afsluiting van het buffet onze:

Italiaanse ijscokar met 4 soorten heerlijk Italiaans ijs.

Theaterbril.nl 3D brillen voor brildrager