Diner

 

Voorgerecht

 

Fruits de mer

Schotse zalm | Hollandse garnalen | zalmforel

 

Carpaccio

Gemarineerd | ruccola | pano grado | pijnboompitjes | truffelolie

 

Serrano ham

Verse ananas | mangocompote | romasla

 

Vitello tonato

Dungesneden kalfsmuis | frisse tonijnmayo | ruccola | kappertjes

 

Caesar klassiek

Kropsla | bacon | croutons | kip | parmazaan

 

Sashimi zalm&sushi

Wakame | wasabimayo | sojasaus

 

Salade caprese

Buffelmozzarella | pomodori tomaat | basilicum | olijfolie | ruccola

 

Gegrilde aubergine/kastagne paddestoelen

Warm | tomatensaus | geschaafde Parmezan

 

Combinatie van de Chef

Genieten van wat de keuken bied

 

Hoofdgerecht

 

Aberdeen black Angus

Grill | USA | graangevoederd | portsaus

 

Rumpsteak

Grill | gepofte aardappel | beanaisesaus

 

Kalfslende

Aan één stuk | tranches | calvadossaus

 

Livar ribeye

Kloostervarken | zachtgegaard | Gulpener mosterdsaus

 

Varkenshaas

Parmaham | romige tuinkruidensaus | botermals

 

Boerderij hoender

Kip|paddestoelen | eigen jus

 

Zeebaars

Op de huid gebakken | maderajus | gegrilde tomaat

 

Zalm

Gegrild | rivierkreeft | limoensaus

 

Ravioli

Italiaanse kaas | bospaddestoelen | truffelsaus

 

Nagerecht

 

Crème brulee

Vanille | amarettoijs 

 

Citroentaartje

Vanillesaus | frambozen | bosbes

 

Chocotrio

Mouse|ijs | warme brownie

 

Aardbeien Romanoff

Vanilleijs | room | aardbeienbavarois

 

Pure chocolade ‘delice’

Witte chocolade ijs | macaron | crumble

 

‘miserable’en mango

Kokosijs | mangochutney | kletskop

 

Kaasplateau

5 soorten kaas | notenbrood|streepje zoet

 

Grand Dessert

Diverse bereidingen | wat het seizoen biedt | lekker!

 

Theaterbril.nl 3D brillen voor brildrager