Bruiloft

Ten eerste, hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 

Partyboerderij Hijdra heeft al vele huwelijksfeesten verzorgd en mag zich gerust specialist op dit gebied noemen. Qua catering nemen wij alles in handen en heeft u nergens geen omkijken naar, (denk hierbij ook aan een leuke band of goede DJ). Sinds kort kunt u zelfs ook bij ons trouwen, in een persoonlijk gesprek vertellen wij u hier graag meer over. Hieronder een voorbeeld van een huwelijks-arrangement.

16.00 uur

Ontvangst van de 'vaste gasten' met een kopje koffie en bruidstaart gevolgd door een tweede kopje koffie en hierna een aperitief eventueel vergezeld van een bittergarnituur.

18.00 uur

Koud/warm buffet of diner, hiervoor kunt u een keuze maken uit de gerechten die in de betreffende programma’s zijn vermeld, tijdens het buffet/diner wordt er rode en witte huiswijn geserveerd, staat er notenbrood, ciabattabrood, tapenade en gezoute boter op tafel, bloemstukjes etc.  (Uiteraard zijn wij u behulpzaam bij het samenstellen van een buffet/diner).

20.30 uur

Aanvang feestavond, (voor inhoud zie programma feestavond).

01.00 uur Einde.

 

Volledig verzorgd  (16.00 – 01.00 uur)   ca. € 85,- per persoon, afhankelijk van het tijdstip van aankomst, menukeuze etc.

Feestavond € 33,- per persoon          .

Bruidstaart ca. € 4,50 p.p.