Gastenboek

Onze gasten hebben een bericht achtergelaten na een bezoek aan de boerderij. Ook u kunt uw waardering laten blijken door onderstaande velden in te vullen en op verzenden te drukken!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Naam
Email (wordt niet gepubliceerd)
Bericht
 

Fam vd Water Geplaatst op 2017-06-08 10:00:00

Beste Peter, Onze gasten en wij ook zijn heel tevreden over de manier waarop de dag is verlopen. Het eten was heerlijk, de bediening toegewijd en de locatie speciaal. Wie weet..... Over 10 jaar.... Met vriendelijke groet, J. van der Water


Fam Crielaard Geplaatst op 2017-05-23 09:33:24

Beste familie Hijdra, We hebben jullie op de dag zelf mondeling al bedankt voor de verzorging op 6 mei j.l. Maar nu ook nogmaals schriftelijk bedankt voor alles! We hebben erg veel reacties gehad en iedereen was zeer enthousiast over de locatie en de verzorging door jullie team.


Jan Spiker Geplaatst op 2017-03-10 13:05:44

Zaterdag 25 februari 2017 heb ik mijn 80 ste verjaardag bij jullie gevierd. Mede dankzij jullie heerlijke buffet , vriendelijke en attente bediening, is het een mooie herinnering voor mij geworden. Mijn familie en vrienden zijn ook vol lof over de totale verzorging van de avond. Nogmaals dank!


Inge Voorwinde Geplaatst op 2017-02-26 13:21:01

Zondag 19 februari heb ik mijn 50e verjaardag bij jullie gevierd. Het was weer op en top geregeld. De high tea was lekker en liep uit in een gezellige borrel met royale schalen hartige hapjes en een heerlijk pasteitje. Een week later had ik een verjaardag thuis en de gasten hadden het er nog over! Peter en de meiden van de bediening, heel hartelijk bedankt voor de gezellige en goed verzorgde middag. Groeten Michel en Inge Voorwinde.


ANKIE EN NIEK GAHRMANN Geplaatst op 2017-02-16 08:24:12

Wij hebben ons 50-jarig huwelijksfeest bij de Hijdraatjes gevierd met een brunchbuffet. De locatie, het eten en drinken, de bediening, het was met een woord: "Perfect". Dat was ook de waardering van onze gasten. Hierbij dus onze dank voor een geslaagde middag. Als wij, bij leven en welzijn, in staat zijn de 60 jaar te vieren, weten we in ieder geval de locatie weer te vinden.


Edwin & Fleur Geplaatst op 2017-01-02 20:02:26

Dank jullie wel voor alle goede zorgen en het geweldige bruidsfeest dat we vorig jaar bij jullie gehad hebben! En dat we meteen een kijkje mochten komen nemen toen we op zoek waren naar een trouwlocatie en voor het meedenken met ons om het bruidsfeest geheel naar onze wens te laten zijn! Iedereen heeft het enorm naar zijn/haar zin gehad en genoten van de sfeer, fijne bediening en het uitstekende Indische buffet. Heel graag tot een volgende keer!


Sandd Geplaatst op 2016-12-19 09:30:06

Hallo Peter, Het was top gisteren! Zoals je al zei; totaal ontzorgt alles liep perfect van jullie kant uit. Iedereen heeft zo maximaal kunnen genieten. Goed buffet ook! Groeten, Ewald


Marijke van Breukelen en Ton van Wijk Geplaatst op 2016-11-25 22:57:07

Zaterdagavond 19 nov. 2016 vierden we beiden onze 65-ste verjaardag. De grote zaal zag er sfeervol uit, Uwe verzorgde de muziek uitstekend op een geluidsniveau waarop we ook met elkaar gezellig konden praten. Onze gasten hebben allemaal genoten van een super gezellig feest, de uitstekende verzorging, de voetjes van de vloer, sketches, zang, heerlijke hapjes en drankjes, kortom dank en chapeau voor de fa. Hijdra.


Familie van der Toorn Geplaatst op 2016-11-09 18:31:26

30-10-2016. Het werd een onvergetelijk feest, niet in de laatste plaats dankzij de goede verzorging. Hijdra weet nog hoe je een feestje moet vormgeven. Prima ontvangst met koffie+, drank+, gevolgd door een uitstekend koud en warm buffet. Daarna een overheerlijk toetje aan tafel en tot slot een prima kop koffie +. We kijken met veel plezier niet alleen terug maar ook vooruit naar een volgende aanleiding. Een voordeel: we hoeven in ieder geval niet te zoeken naar een andere/betere feestgelegenheid.


Fam. Landman Geplaatst op 2016-10-08 13:06:18

Geachte heren Hijdra, hiermee onze dank voor uw uitstekende verzorgde party op zaterdag 24 sep. Jl. De locatie was uistekend, De bediening was uitstekend, Het buffet koud/warm was uitstekend, (En het weer was ook uitstekend. ) Dit alles maakte deze dag tot een onvergetelijke gebeurtenis! Nogmaals heel hartelijk dank! Groeten Theo en Sjaan Landman


Lia en Jaap Bijl Geplaatst op 2016-10-03 17:03:52

Zondag 25 september genoten van een geweldige High Tea. Bediening was heel attent, hapjes etc. voortreffelijk. Hopen nog een keer terug te komen. Nogmaals bedankt.


Laura kottelaar Geplaatst op 2016-10-02 01:27:00

Wij hebben zaterdag 24 september een reuze gezellig feest gehad bij Hijdra. De bediening was geweldig de hapjes waren heerlijk. Een aanrader.


Ben en Trudy Kneppers Geplaatst op 2016-09-17 09:19:23

Wij hebben 3 september een heel leuk huwelijksfeest gevierd Het is prettig dat er goed wordt meegedacht met je wensen. Het eten was heerlijk de locatie lekker ruim en de bediening was prima. We hebben ook van heel veel van onze gasten complimenten gekregen. Bedankt voor het regelen van ons feestje


Cis & Ben Staffeleu-Schenk Geplaatst op 2016-09-16 20:30:20

Op zaterdag 10 september j.l. vierden wij ons Robijnen huwelijk. Niet alleen wij zelf, maar zeker ook onze gasten (familie en vrienden) hebben genoten van jullie fijne locatie, de door jullie zeer verzorgde en erg smakelijke koude/warme buffetgerechten en zeker niet te vergeten jullie gastvrijheid. Terwijl binnen de tafels mooi en sfeervol gedekt stonden, verkozen wij toch vooral het terras buiten, omdat ook het weer ons erg mee zat. Wij willen jullie hierbij héél hartelijk bedanken voor het welslagen van ons 40 jarig huwelijksfeest!


Theo en Sylvia Verkroost Geplaatst op 2016-09-16 12:51:26

Beste Peter & Martin, Langs deze weg willen we jullie en jullie dochters nogmaals bedanken voor de gezellige en leuke middag die we op jullie locatie hebben gehad. Alle gasten en ook wij uiteraard hebben genoten van het mooi opgemaakte brunch buffet dat heerlijk heeft gesmaakt. Jullie service was geweldig. Ik heb de nodige complimentjes gekregen dat jullie verzorging zo goed was. Fijn om te horen. Peter ook bedankt voor het mooie weer dat je hebt geregeld. Iedereen vond het een fantastische middag. Met vriendelijke groet, Theo & Sylvia Verkroost


Fam. Maltha Geplaatst op 2016-09-16 12:48:08

Ons gouden huwelijk op een gouden locatie Eind augustus een zeer goed verzorgd en gezellig gouden feest gevierd bij Partyboerderij Hijdra, met bijzonder lekker eten. Hier geldt nog de kunst van gastvrijheid en aandacht voor de gasten, heel gemoedelijk en zonder drukte. Wat een leuke locatie, vlakbij en toch helemaal in het groen. Alles was prima: de gezellige tuin bij de zaal, de hapjes, drankjes, het buffet, het aparte eten (en drinken!) voor de dieethouders, en de medewerking bij een spontaan optreden van onze kleinkinderen. Heerlijk om zo goed verzorgd en onbezorgd feest te vieren. We krijgen nog steeds complimenten van onze gasten binnen. Voor herhaling vatbaar! Fam. Maltha


Herman & Marga Bertelink Geplaatst op 2016-08-18 11:35:42

Bij het eerste gesprek over het geven van een feest voor ons 40-jarig huwelijk gaf je ons op een hele ongedwongen persoonlijke manier je mening. Omdat we 15 jaar geleden, bij het vieren van ons 25-jarig huwelijk, een prima feestavond hebben gehad, wilden we ook deze keer onze trouwdag bij Hijdra vieren. Na een vaartocht, (opstap begin Broekweg) werden we ontvangen met een drankje en daarna een lopend buffet. met heerlijke koude en warme gerechten en een ijsje uit de ijskar toe. Geweldig dat er op het laatste ogenblik voor mijn nichtje nog een vegetarische maaltijd gemaakt kon worden.. Ook de feestavond was af. Met de tip die je ons gegeven had om dj Edwin, \"Faire de la Musique\" te vragen om de muziek te verzorgen bleek een gouden tip te zijn. De drankjes en vele hapjes die aangeboden werden waren heerlijk en zagen er zeer verzorgd uit. We kregen van onze gasten over het eten en de avond veel positieve reacties. Nogmaals hartelijk dank en graag tot een volgende gelegenheid..


Gonnie van Muijlwijk Geplaatst op 2016-07-27 16:21:22

Alsof ik in mijn eigen huis een feestje vierde, zo was de sfeer bij Hijdra, net een grote sfeervolle huiskamer, gezellig ingericht en knusse verlichting. Het eten was prima en we werden goed van drankjes voorzien. Na het feest heb ik goede reacties van mijn gasten gekregen. Hijdra, met name Peter, bedankt voor het verzorgen van een mooie verjaardag. Gonnie


helga Geplaatst op 2016-07-16 19:39:35

We hebben een geweldig sfeervol, goed verzorgd feest gevierd hier. De bediening was top, ze wisten de gasten overal te vinden om hun een drankje te brengen. De hapjes waren afwisselend en erg lekker. De ruimte was sfeervol ingericht en er was goed mee gedacht over bepaalde zaken. We hebben veel complimenten gehad na ons feest. Dus deze willen we hierbij aan jullie overbrengen. Onze complimenten en bedankt! Groeten Ralph en Helga


Sjoerd en Carolien Geplaatst op 2016-07-04 22:18:07

Op 2 juni 2016 trouwden wij! Het was een prachtige en onvergetelijke dag. 's Avonds waren de receptie en feestavond bij Hijdra. De fantastische service, de hartelijke gastvrijheid en de sfeervolle inrichting maakten onze dag nog mooier. Bovendien waren de hapjes en drankjes heerlijk! Van onze gasten hebben we achteraf heel veel complimenten gekregen over de locatie, dus dat zegt genoeg! Eigenaren en bediening waren relaxed, maar hadden alles wel tot in de puntjes geregeld. Complimenten!
Vorige pagina

Volgende pagina