Gastenboek

Onze gasten hebben een bericht achtergelaten na een bezoek aan de boerderij. Ook u kunt uw waardering laten blijken door onderstaande velden in te vullen en op verzenden te drukken!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Naam
Email (wordt niet gepubliceerd)
Bericht
 

Fam riem Geplaatst op 2016-03-04 08:59:58

Hai Peter,Martin en de rest van de bediening,wilde je toch nog even extra bedanken voor de goed verlopen avond! Wat een werk hebben jullie gehad kei hard gewerkt ! Bediening was super werd constant voorzien van drinken👍hapjes waren super lekker en kwaliteit ook echt lekker en van alles wat . De saté was heerlijk zacht top! Satesaus echt lekker ook Salade ook heerlijk veel goede complimenten gekregen! Vond de jongen erbij super aardig en zeer vriendelijk en lachde veel meisjes natuurlijk ook super aardig Wilde dit toch nog even extra vermelden Grtjes fam riem🙋👍


Van Ommen Geplaatst op 2016-03-02 18:11:57

Wij hebben onlangs de geboorte van onze dochter gevierd met een kraamborrel bij boerderij Hydra. Alles was werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Van roze champagne en beschuit met muisjes bij aanvang tot overheerlijke hapjes. Ook al onze gasten waren vol lof over deze middag. Een absolute aanrader!


Frieda Geplaatst op 2016-02-18 17:34:55

Hallo Peter, Alles is naar wens geweest! Veel complimenten van de gasten gehad over de locatie. Er werden genoeg drankjes en heerlijke hapjes geserveerd. Vriendelijk en professioneel personeel. Ik heb een top avond gehad. Groet, Frieda


Fam. Schumacher Geplaatst op 2016-02-14 11:01:46

Vorige week zondag de 65e verjaardag van mijn man gevierd. Het was een heel geslaagd feest. Zeer mooie locatie. Heerlijke hapjes. Bediening was voortreffelijk en de meer dan 40 gasten waren allen, zonder uitzondering vol lof. Een aanrader. Hartelijk dank aan Peter, Martin en de medewerksters. Nico en Tineke Schumacher


Inge Verkuijlen Geplaatst op 2016-01-26 22:04:00

Bedankt voor de geweldige feestmiddag die jullie hebben verzorgd ter gelegenheid van de 99e verjaardag van mijn vader. De afgelopen week kregen we ook van veel gasten nog complimenten over de fijne sfeer die jullie gecreëerd hebben, en over de fantastische taartjes (met 99 er op!) en heerlijke hapjes. Een feest voor het oog en voor de mond! En als mijn vader de 100 jaar gaat bereiken komen we zeker terug, zoals hij zelf aan het einde al aankondigde. Kortom: geweldig!


Ellen Opmeer-van der Hulst Geplaatst op 2016-01-26 12:07:50

Zondag 17 januari hebben mijn ouders hun 60-jarig huwelijk gevierd. Het was een zeer geslaagde en heel goedverzorgde brunch. Een compliment voor het hele team. We hebben veel positieve reacties van familieleden ontvangen over de locatie.


Leo Margés Geplaatst op 2016-01-06 11:04:25

Op 20 december heb ik mijn 90e verjaardag bij jullie gevierd. Ik had al goede verwachtingen omdat ik al eerder van jullie gastvrijheid heb genoten. Ook dit keer ben ik niet teleurgesteld, samen met mijn kinderen en familie hebben we een prettige middag gehad met goede service van jullie kant. de high tea was heerlijk, uitgebreid en heel vers, zowel de zoete als de hartige hapjes. maar vooral de sfeer maakte dat we een geweldige middag hebben gehad. onze dank hiervoor, ik kan jullie van harte aanbevelen. met vriendelijk groeten Leo Margés en kinderen


DagActiviteitenCentrum WZH Prinsenhof Geplaatst op 2015-12-10 20:26:17

Aan fam Hijdra en medewerkers, Vanmiddag hebben alle cliënten, stagiaires, vrijwilligers, chauffeurs WOeJ en medewerkers van WZH Prinsenhof Dagactiviteitencentrum enorm genoten van een kerstdiner. Super gezellig enorm relaxed (en dat met 90 mensen) en zo enorm gastvriendelijk. Alles was mogelijk aan dieetwensen. Het was heerlijk. Dank jullie wel allemaal, fijne feestdagen en een mooi 2016 namens iedereen Petra Meijer


Theo & Maria Geplaatst op 2015-11-28 13:43:52

25 jaar geleden was het al goed geregeld, 12½ jaar terug was het ook al toppie, En afgelopen zaterdagavond was alles ook weer perfect verzorgd door Peter, Martin en alle medewerkers van Partyboerderij Hijdra. We zijn niets tekort gekomen en kijken uit naar het volgende feessie. Hartelijk bedankt! Theo en Maria van Santen


Fam. Zuiderwijk Geplaatst op 2015-11-17 14:39:38

Door onze gasten op het feestje werd achteraf waardering uitgesproken dat de verzorging zo goed en het buffet zo lekker was. Dat vonden wij zelf ook. Het was echt prima. Waarvoor onze complimenten. Groeten, Annie en Piet Zuiderwijk.


Joost & Jabke Geplaatst op 2015-10-15 16:36:34

2 oktober hebben wij ons huwelijksfeest bij Partyboerderij Hijdra gevierd! Het was een geweldige avond, warme en gezellige sfeer, goede service en bediening en heerlijke hapjes!! We hebben er van genoten! Een aanrader voor een ieder die een feestje te vieren heeft!


Kirsten & Remco Geplaatst op 2015-10-10 14:55:52

Op 4 september 2015 zijn wij getrouwd in Voorburg. Bij Hijdra hebben wij naast een heerlijke lunch, borrel en Italiaans diner ook ons huwelijksfeest gevierd. Peter en zijn team hebben er voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag was. De verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Kortom, perfect geregeld! Ook onze gasten waren onder de indruk van de mooie locatie en de goede zorgen. Veel dank, en tot een volgende gelegenheid!


Fam. Krens Geplaatst op 2015-09-25 11:44:14

Beste familie Hijdra en personeel. 22 september 2015 hebben wij ons 50 jarig huwelijk gevierd bij jullie. We zijn het eens met alle positieve reacties die in het gastenboek staan vermeld. Er is niets aan toe te voegen. Ook wij en onze gasten waren zeer tevreden. Groeten en tot ziens.


Harry en Margreet Knol Geplaatst op 2015-09-15 17:42:08

Het was de vierde keer dat wij een feest gaven voor 100 gasten bij Hydra. En hoewel de vorige drie zeer geslaagd waren, sloeg dit laatste echt alles. Peter en Martin gaven ons in de aanloop naar het feest, op 30 augustus, goede adviezen over entertainment, geluid en zaalindeling, en vooral over het culinaire deel. Het feest duurde van 12 tot 17.00 uur en halverwege werd het buffet "geopend". De geboden spijzen waren van hoge kwaliteit en zeer smakelijk! Een uurtje later gevolgd door een dessert buffet van dezelfde klasse. Alles liep op rolletjes, de bediening efficiënt en onopvallend, we hoefden nergens aan te denken. Het weer werkte erg mee en bood voldoende gelegenheid om ook buiten te vertoeven, zodat de zitjes en het mooie, vernieuwde terras druk werden bezet. Nog dagen daarna kregen we enthousiaste reacties van onze vrienden hoe goed het allemaal was geweest, en hoe men had genoten van spijzen, dranken en ambiance. Wij gaan sparen voor een vijfde feest bij Hijdra. Peter en Martin, bedankt! Margreet en Harry Knol


Frans en Sophie Swillens Geplaatst op 2015-08-29 17:56:08

22 augustus 2015 vierden wij ons 40 jarig huwelijksfeest, met een borreluur en een bbq. Wij hebben deze dag als zeer geslaagd ervaren, mede door de goede zorgen van U en Uw personeel. Wij kregen alleen maar complimenten van vrienden en familie over uw bedrijf, de mooie plek, het heerlijke eten en de goede zorgen. Wij gaan het zeker aan anderen aanbevelen. En zijn zeker nog wel van plan om bij jullie terug te komen. vriendelijke groeten Frans en Sophie.


Ria en Jacques Dankloff Geplaatst op 2015-08-29 16:25:55

Eten,drinken en genieten. Zo staat het in kleine letters op het briefpapier van Hijdra. Dat kan beter in hoofdletters. Voor de tweede keer heeft U ons en onze gasten een onvergetelijke middag bezorgd met Uw gastvrijheid, voortreffelijk buffet en prettige bediening.


Henk Baart Geplaatst op 2015-07-15 12:49:17

Voor de tweede keer hebben we op deze boerderij een familiefeest gegeven. Beide feesten waren reuze geslaagd, mede dankzij de uitstekende verzoriging van Peter en zijn medewerkers! Hartelijk dank!


Danielle Mars- van der Lans Geplaatst op 2015-07-07 21:45:48

Op 19 Juni 2015 zijn wij getrouwd en hebben wij hier met onze gasten gegeten en daarna een super feestavond gehad! Eten was heel erg lekker en de bediening was ook erg goed! volgend feest weten wij waar we heen gaan! Nogmaals bedankt voor deze fijne avond! Groetjes, Ferdi en Danielle Mars.


Til en Gerard Bouman Geplaatst op 2015-07-06 16:57:54

Wij zijn op 22 mei 2015 getrouwd en hebben hier ons feest /buffet gegeven Geweldige dag hier gehad . Eten super, drinken werd goed opgelet geen leeg glas gezien .Hapjes tussen door TOP .Bediening super vriendelijk,alert en niks was te veel!!!Gasten waren vol lof over Party Boerderij Heijdra Ze hebben genoten van alles !!!!!En wij wij liepen op wolken. Het was dus in één woord GEWELDIG alle lof voor Peter,Martin en de meisjes van de bediening Til en Gerard Bouman


Ruud Blom Geplaatst op 2015-07-03 13:19:14

Wij hebben op zondag 28 juni de 80e verjaardag van mijn schoonmoeder netty van der salm bij u gevierd Dit was een soort flasch back aangezien wij 34 jaar geleden onze bruiloft hier gevierd hebben eeeennnnnn het is nog steeds helemaal top. Super bedankt voor de goede zorgen het was voortreffelijk, lekker gezellig een echte aanrader.
Vorige pagina

Volgende pagina